23489
post-template-default,single,single-post,postid-23489,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,vss_responsive_adv,vss_width_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,cookies-not-set
Title Image

Body positivity event

Uit recent onderzoek blijkt dat jongeren ontevreden zijn over hun seksuele vorming. Een magere 5,8 geven ze. Daarnaast geven jongeren expliciet aan dat ze meer willen leren over de positieve kanten van seksualiteit. Dat is slim van ze. Want seksuele autonomie beschermt tegen seksuele grensoverschrijding. Het oude model van rampenbestrijding -niet zwanger worden, geen soa oplopen, geen grenzen (laten) overschrijden- is aan herziening toe. Maar volwassenen vinden over blije seks praten met jongeren ingewikkeld.
In deze bijeenkomst ‘De kracht van Positieve Seksualiteit’ zullen we uitgebreid stilstaan bij die positieve kant. Opvoeders en professionals krijgen handvatten hoe ze het gesprek aan kunnen gaan op een positieve manier met innovatieve activerende werkvormen. Met o.a. de boekpresentatie van Sabine Meulenbeld.